For Huawei Y9 2019 Nyde 9 plus JKM-LX1 LX2 LX3 LCD-Komplet Skærm Touch screen Digitizer Assembly 6.5" 2160*1080 TFT


Tags: y 9 2019, huawei y92019, display y9, y92019, huawei jkm lx1 lcd -, display y9 2019, jkm lx3, huawei lcd-skærm, huawei skærm, display huawei y9.

kr271.08
 • På lager
 • z986 • Display Opløsning: 2160*1080
 • LCD-Kit: Ja
 • Skærm: > 3"
 • Model-Nummer: For Huawei Y9 2019 Nyde 9 plus JKM-LX1 LX2 LX3
 • Touch-Skærm Type: Kapacitiv Skærm
 • Størrelse:
 • Materiale: TFT
 • Punkt Betingelse: Ny
 • Kompatible Mærker: Huawei
 • Mærke: singeddy
 • Type: LCD - & Touch Screen Digitizer

For Huawei Y9 2019 Nyde 9 plus JKM-LX1 LX2 LX3 LCD-Komplet Skærm Touch screen Digitizer Assembly 6.5" 2160*1080 TFT

Hvis Du ikke er sikker på hvad du præcis, skal Du velkommen til at kontakte alle hverdage (undtagen i weekenden) og få professionel assistance inden for 24 timer.Hvis der er nogen problemer ved købers Forkert betjening, vi er ikke ansvarlig for det.

"NYE LCD-Skærm Touch Digitizer" Kompatibel med: For Huawei Y9 2019 Nyde 9 plus JKM-LX1 LX2 LX3

"Farve: Sort(Der er måske lidt farve forskel mellem virkelige vare og billede)

"Skal bruges til at udskifte den defekte skærm: skærm problemer, døde pixels, knækkede LCD-skærme, forkert farve spørgsmål

"Fordi det parti af materialer, der er forskellige fra fabrikken, kode og flex er fremstillet produkt, der vil være lidt forskellige fra den modstand IC.Men at kvalitet og funktion er i det samme, påvirker ikke den normale bruger.

"Den funktion, der vil blive testet inden levering.Billede er kun til reference, til at sejre i art.

Bemærk: Vi anbefaler, at du søger professionel for demontering og montering af din telefon.Hvis der er nogen problemer ved købers Forkert betjening, vi er ikke ansvarlig for det.

Pakken indeholder: 1 x LCD - +Touch

BEMÆRK: Hvis du vil have mere, så kontakt os, vi accepterer engros .

Vi vil fragte denne vare til købere af ePacket eller Kina Post Air Mail eller Zhou-vejle.dk shipping (Giver dig 60 dage skibsfart beskyttelse) , hvis du vil sende med DHL Express Service eller anden forsendelsesmetode, bare send en besked til os.Også du bedes venligst bekræfte din adresse er korrekt, og hvis du ønsker at ændre leveringsadressen, bare du velkommen til at kontakte os, når du køber.

Normalt, vil vi sende ordrer ud, og upload den tracking nummer inden for 1-4 hverdage(mandag til fredag fra 9:00am til 6:00pm), efter du har gennemført betalingen.

BEMÆRK: Hvis der er nogen TOLD, LOCATL SKATTER ELLER ANDRE INDFØRSEL GEBYRER, køber vil betale disse omkostninger.Hvert land har forskellige told skat tærskel, så du skal kende dit land ' s skattepolitik.

Vi accepterer Alipay (escrow),Kreditkort -, kredit-dollar vilkår,Paypal, ect.Selvfølgelig andre betalingsbetingelser har brug for din ekstra krav, før dit bud .Som western union,Telegrafisk overførsel...er accepteret.

100% Tilfredshed Garanti, "Periode" !!!!!!!!KONTAKT os med EVENTUELLE Problemer.

Vi tilbyder 1 Års Garanti Mod fabrikationsfejl på vores produkter.

Efter meddelelser, hvis du ikke er tilfreds med denne transaktion desværre, du måske har brug for refusion/returnering og ombytning:

Vi tilbyder ikke mindre end 30 dage til at returnere og tilbagebetaling politikker.Hvis du får vist de elementer, der har nogen problemer med kvaliteten eller beskadiget, er du velkommen til at lade os vide, og giver fotos, vil vi give dig den bedste løsning.Men vi vil ikke acceptere afkast, hvis varen er beskadiget ved købers operationelle fejl.Retur forsendelsesomkostninger skal være betales af Køber.

Vi kan chatte online med mange kontakte måde, du kan forlade os din besked.For af en eller anden grund ønsker at kontakte os, lover Vi dig, at vi vil få svar inden for 24 timer på arbejdsdage.

Vi sigter på at tilfredsstille alle besøgende, uanset hvilken situation du mødes med, vil vi være her for at tjene dig.Kontakt vores team, før der hævder eller åbning af en sag eller forlade os negative feedbacks,vi vil gøre vores bedste for at løse det.Vi sigter mod at opfylde hver køber, være sikker på, at du ville være 100% tilfreds efter kontakt os.

1. Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2. Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.Det vil kun tage dig 1 minut , men dette 1 minut har meget betydning for os.

3. Beder vi dig give os en mulighed for at hjælpe dig med at løse problemet, inden du forlader enhver neutral eller negativ feedback eller åbne en tvist på webstedet.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer .Tak for din forståelse!

Eventuelle spørgsmål om vores produkter, bedes du kontakte os frit. 24 timer betjene dig.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer