Refleksvest, Fluorescerende Kører Udnytte Mænd Kvinder Sikkerheds Vest Sport Udendørs Lys Nat-Advarsel Reflekterende Arbejde Cykel Veste


Tags: grein udnytte mænd, herre advarsels vest, kvindelige kører, afspejler vest, slank cob arbejde lys, cyklus led-vest, hi-viz, cykel lys vest, sport top, vest arbejde.

kr48.49 kr72.39
  • På lager
  • z929  • Model-Nummer: Reflekterende
  • Køn: MÆND
  • Passer til: Passer rigtigt til størrelse, tag din normale størrelse
  • Materiale: Nylon
  • Funktion: Reflekterende
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stof Type: Klædes

Refleksvest, Fluorescerende Kører Udnytte Mænd Kvinder Sikkerheds Vest Sport Udendørs Lys Nat-Advarsel Reflekterende Arbejde Cykel Veste

Funktioner:

1. Kan hænges på rygsækken!Fold det op og læg det i din lomme, når den ikke er i brug.Refleksvest er en let og fleksibel reflekterende vest, meget egnet til at køre, cykle eller køre knallert!

2. One size passer til de fleste.Neon vest kan være let fast med et klik spænde og kan justeres så den sidder perfekt.

3. Den maksimale synlig afstand fra vest ligger 500 meter, som kan forbedre sikkerheden, når du er i mørke.Refleksvest er en let og fleksibel reflekterende udnytte, meget egnet til at køre -, ride -, køre knallert eller ridning.

4. Reflekterende veste erstatte traditionelle reflekterende veste.Den væsentligste årsag til dette er et diskret design, der passer til alle aldre, og det er en beklædningsgenstand, som kan bruges i alle situationer, så du bliver synlig og sikker i trafikken.

5. Den reflekterende vest er perfekt til at tage dig i en bil om natten eller at bruge det på en hund.Det kan forbedre sikkerheden, når de går ud, og vest kan være op til 500 meter lang.

Bemærk:

1. Faktiske farve kan være lidt forskellige fra det billede, der på grund af forskellige overvåge og lys effekt.Bemærk, at 1-3cm afvigelse på grund af manuel måling.

Specifikation:

Materiale: Nylon+ lys reflekterende stribe

Størrelse: 7.89*3.15*3.15 i

1 x Reflekterende lys fra Lysstofrør, der Kører Sele

Vi sender til hele Verden (med Undtagelse af nogle lande og APO/FPO).Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.Vi vil sende den pakke fra Kina via luft post.Leveringstiden afhænger af fragtfirmaet, Told og Post Afsendelse af destination og andre faktorer.De fleste pakker kan være modtaget i 20 dage (4 uger).Se nedenfor for leveringstid indsamling af kvantitative data:

Vi accepterer e-Mail-anmodninger for vender tilbage inden 7 arbejdsdage efter modtagelsen af din ordre.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi vil ikke udstede en refusion eller udskiftning.Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager varen, bedes du returnere det inden for 7 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt os venligst for en tilbagevenden guide, før du returnerer det.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering, samt dit ordre ID.Hvis varen er defekt i 3 måneder, vil Vi sende dig en erstatning uden ekstra omkostninger, eller tilbyde refusion når vi har modtaget den defekte vare.Hvis varen er defekt efter 3 måneder, kan du stadig sende varen tilbage til os.Vi vil sende dig et nyt efter modtagelsen af den defekte vare.Men du skal betale ekstra shipping gebyr.Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Zhou-vejle.dk!Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, bedes du give os positiv feedback, med 5 stjernet anmeldelse, som er meget vigtig for os.Vi vil være meget taknemmelige, hvis du kan efterlade din følelse af her.Hvis du ikke er tilfreds med de produkter eller vores service, bedes du kontakte os inden de forlader nogle feedbacks, som vi vil løse problemet straks, tak!Venligst Besked til os fra 9:00.til 18:00. (GMT+8) mandag til lørdag .Hvis du har spørgsmål, venligst besked til os og give os en chance for at hjælpe dig.Alle mails vil blive besvaret indenfor 1 forretnings dag (undtagen helligdage i Kina).Hvis du ikke modtager vores svar, bedes du venligst igen sendt din besked, og vi vil svare dig så hurtigt som muligt.Vi undskylder for det sene svar under ferie (medfølger søndagen).


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer