Ningbo Fabrik for Dig Særligt for Aluminium Pulserende Elektromagnetiske Ventiler, Shanghai Taske Matchende 3-Tommer Nedsænket DMF-Y-76S


Tags: bra, egypten ring, frekvens jammer, keli, jammer slot, Skærm, r06, 320x240-skærm, fuglen hvid, emp jammer.

kr517.06
  • På lager
  • z675
Vores standard model for XQD-Y-76S,har brugt den model, der for DMF-Y-76S, markedet har også en masse af lignende produkter og eventuelt forskellige navne metoder, som DMF-Y-76S,at DCF-Y-76S,DSF-Y-80, osv., kontakt os venligst, vi vil Gratis give dig en mere detaljeret teknisk support.

Puls Ventilen er hovedsagelig anvendes i miljø-støv industrier, er påvirket af elektromagnetisk eller pneumatisk pilot ventil kontrol, kan på et øjeblik, ved at åbne og lukke højtryks-gas kilde til at generere pulsen ventil membranventil, også almindeligt kendt som, henholdsvis, for elektromagnetisk puls ventil eller gas kontrol af puls-ventil.

Bruger:

Elektromagnetisk puls Ventil ( også kaldet membran ) er en puls taske type støv samler støv blæser system af komprimeret luft"skifte". Af puls controller output, signal kontrol, taske-by-rækken(værelses)injektion rengøring, så støv modstand holdes inden for det angivne område, for at sikre, at støvet samler af processorkraft og støvopsamling effektivitet.

Z-type pulse Ventilen er en ret vinkel type ventil, som import og eksport mellem vinkel på 90°, der er egnet til airbag og injektion rør er installeret mellem de links, luft-flow, for at opfylde kravene for rengøring gas puls.

Y-type pulse Ventilen er en oversvømmet type ventil, også kendt som indlejret ventil, som er monteret direkte på den gas på den pakke, med bedre flow egenskaber. Tryktabet er faldet, der er egnet til gas kilde trykket er lavt på arbejdspladsen.

Sådan fungerer det:

Mellemgulvet er den elektromagnetiske puls Ventilen er opdelt i før og efter de to gaskammer, når udbuddet af komprimeret luft, komprimeret luft gennem dysen ind i kammeret, så kammertryk på membranen mod ventilen output port, den elektromagnetiske puls Ventilen står på"off"tilstand.

Pulse control instrument elektrisk signal af pulsen ventil ankeret til at flytte, ventil afdeling udluftningshullet er åbnet, den bageste luftkammer hurtige tab af pres. Membranen efter skift, den komprimerede luft gennem ventilen output-porten på spray blæst. Pulsen er i"on" - tilstand.

Pulse jet kontrol enhed elektriske signal forsvinder, den elektromagnetiske puls ventil armature er nulstillet, efter at den gas chamber bløde hul er lukket kammer presset stiger membranen mod ventilen outlet, Den Elektromagnetiske Puls Ventilen står på " off " tilstand.

Installation metode:

Puls ventil input-terminalen, og en akkumulator af metal rør er forbundet til output-terminal med en støvet kasse injektion rør, forbindelsen mellem trådene er fyldt med tetrafluorethylen Teflon tape for montering af tætning.

1. Produkt Rig Vores firma er beliggende i Kinas største engrosmarked. Ethvert produkt, du har brug for, kan blive sendt til mig med billeder af produktet eller modeller. Jeg vil give dig den laveste tilbud så hurtigt som muligt, og derefter sætte produktet på butik for dig at købe. 2. Kvalitetssikring Alle produkter der sælges i butikken er ægte, kan du være sikker på at købe! Hvis du har nogen spørgsmål om produktet, bedes du kontakte os på Zhou-vejle.dk, og vi vil svare dig inden for 12 timer! 3. Service Garanti Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed! Hvis du er tilfreds med vores produkter og services, bedes forlade os positiv feedback, og du vil også få 5 point for feedback. 4. Forsendelse-Garanti Pakken oplysninger, der kan spores tilbage. Hvis du ikke har modtaget pakken, efter 60 dage, kan du kontakte os og vi vil refundere dig fuldt ud.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer