Kinesisk Nytår Dekoration, Der Indeholder Kinesiske Parrim Chunlian Sæt Fu Vinduesskilte Sæt Røde Konvolutter Hongbao


Tags: yuan, kinesisk nytår ornament, 6x6 cube, kinesisk røde indhylle, i kinesisk stil, stor konvolut, i kinesisk stil, kinesiske lygte, tin kuvert, kinesiske kuplet.

kr37.08 kr57.07
  • På lager
  • z321  • Oprindelse: KN(Oprindelse)

Funktioner:

1.Implicit betydning: Kinesisk nytår parrim er trykt med antitetiske sætninger, til at indeholde ønsker og velsignelser for næste år, Fu vinduesskilte er papir-cut designet, skal det siges, at disse smykker kan bringe dig held, lykke og sundhed, som er egnet for dig at fejre Foråret Festival.

2.Hvor skal anvende: du kan bruge tape eller lim til at indsætte den Kinesiske parrim på begge sider af døren, og indsætte banneret i prisen mellem dem på toppen, stick vindue decals på din windows-Fu karakter ornamenter kan blive indsat på væggen eller døren, denne rigelige set godt kan dekorere dit hjem, velkommen næste år.

3.Til Kinesisk nytår: det Kinesisk nytår dekoration sæt er velegnet til 2021 Kinesiske nytår, til boligindretning, fest dekoration, der kan anvendes på væg, dør, vindue, rød farve, der også hjælper til at skabe en festlig festival atmosfære, kan du også sende det som en ferie gave til din ven.

Beskrivelse:

Vores røde konvolutter, couplets chunlian sæt, stickers er lavet af papir og plast materialer, sikre og pålidelige for dig at bruge, og 1 par af døren stickers er designet til det år, Okse, der er trykt med søde Okse mønster, dekorative at anvende.

Specifikationer:

Kombination: et sæt

Kategori: Nye Billeder

Proces: HD udskrivning

Materiale: importeret papir udskrivning

Type: Paperback Nye Billeder

Kampe: dør, soveværelse dør, vindue

Pakke Inkluderet:

1 * par kuplet

1 * Vandret parti

5 * Fu

5 * Rød kuvert

1 * Emballage runde og enkel

Bemærkninger:

1. Lad 0-1 tommer fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

2. Skærme er ikke kalibreret samme punkt farve, der vises på billederne kan vise lidt forskellige fra det virkelige objekt.


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer