AC 200V 20Pcs Led IR Lysgivere IR Infrarød Lys LED CCTV Lampe Night-vision IR Fyld Lys for CCTV Sikkerhed Kamera


Tags: ocular lens, hilo led ir, hakka led lampe, cctv-ip, bestyrelsen ir led, ir-led, ir-øje, infrarød illuminator lampe, uv uvc-lampe, varme infrarød lampe.

kr174.73 kr249.58
 • På lager
 • z271 • IR Afstand: 30-50 meter
 • Vandtæt: Ja
 • Grad: 90 Grader
 • ir-led: IR-Led ' er 20pcs
 • Type: IR Lysgivere IR Infrarød Lys LED
 • Model-Nummer: LED-020-220
 • Certificering: INGEN
 • Spænding/Strøm: 220V
 • Emittting farve: Infrarød
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Bølge længde: 850nm
 • Mærke: SUSIKUM

AC 200V 15Pcs Led IR Lysgivere IR Infrarød Lys LED CCTV Kamera nattesyn IR Fyld Lys for CCTV Sikkerhed Kamera

Lysdioder er slut DC12V 2A Strømforsyning,når du vælger strømforsyning, bedes du informere os om, hvilket stik du ønsker.

Funktioner:

Intelligent fyldning light-funktionen, når den belysning, der er mindre end 20Lux, det vil åbne automatisk.

Brug med night vision kamera overvågning.

LED levetid over 10.000 timer.

Specifikation:

Infrarød lampe: 20 LED

Strøm: 60W

Beskyttelse: IP65

Adapter strøm: 220V

Shell materiale: Metal

Panel materiale: Hærdet Glas

Skrue materiale: Rustfrit Stål

Switch-mode: Lysfølsomme switch sensor off

Night vision rækkevidde: 80 m

Bølgelængde: 850nm

Grad: 90°

Vægt: 750g

Størrelse: 180*140*115mm

Kabel længde: 20cm

Installation funktion: Justerbar beslag

Bulk Orden: Hvis du har brug for at købe flere KAMERAER, så kontakt os for RABAT PRIS .Forsendelse: 1. Varen vil blive afsendt inden for 3-5 arbejdsdage. 2. Leveringstid: ----Via Express: Generelt 3-10 arbejdsdage. ----Via Luft Mail: Generelt 10-30 arbejdsdage. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adresse skal være matchede din Shipping adresse. 4.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 5. Vi garanterer ikke for leveringstiden på alle internationale forsendelser, der på grund af forskelle i skikke clearingtid, der er i de enkelte lande, men vi vil gøre vores bedste for at følge dem, indtil du modtager emballage med succes.Du har vores ord. 6.Forsendelse omkostninger inkluderer ikke eventuelle importafgifter, skatter og afgifter, og køberne er ansvarlig for told. 7.Vores mål er kundernes tilfredshed.Garanti og Refunderes: 1.Vi leverer også 12-Måneders gratis vedligeholdelse.Blot sende tilbage til os, vil vi re-sende dig gode eller ny !! 2.Før returnering af varer, bedes bekræfte returadresse og logistik metode med os.Efter du giver elementer til den logistiske virksomhed, bedes du sende os tracking nummer.Så snart vi har modtaget de varer, vil vi reparere eller bytte dem ASAP. 3.Vi vil refundere dig, hvis du returnere varer inden for 15 dage efter din modtagelse af varer af enhver årsag.Dog, skal køber sørge for, at de returnerede varer er i deres oprindelige betingelser.Hvis varen er beskadiget eller går tabt, når de er tilbage, de køber, vil være ansvarlig for sådanne skader eller tab, og vi vil ikke give køber en fuld refusion.Køberen skal forsøge at indgive en klage med den logistiske virksomhed til at inddrive de omkostninger, skader eller tab.Køberen vil være ansvarlig for shipping gebyrer for at sende varen tilbage.Kundeservice: 1. Vi garanterer at alle vores produkter er "som nævnt" i deres beskrivelser.Vi stræber efter 100% kundetilfredshed på hvert salg er vi fuldstændig. 2. Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester. 3. Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.

1*IR Lysgivere IR Infrarød Lys LED


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer