Shungite. Натуральный sten. Pyramide 50mm. Charme. Mascot


Tags: sten iland, falske rock, natur sten, magic pad pen, benzoin, ø, shungit, moss sten, krystal pyramide, røgelse vanille.

kr45.65 kr93.20
  • På lager
  • z220  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Andre

Shungite.Natursten.Pyramide.Charme.Mascot.

Base størrelse: Ca 50mm

Højde: ca 50mm.

Produktet er solgt i området og kan variere lidt i størrelsen, mønster af sten og udseende fra de præsenterede.

Naturen tåler ikke nøjagtige gentagelser i det, der skaber den.Behandling med denne forståelse, at vælge et produkt fra en økologisk naturlige sten.

I alle tilfælde, garanterer vi, at vi vælger de bedste naturlige Kamen for dig.

Tage hensyn til, at mineralet er naturlige, og give ujævn, ruhed, små revner af naturlig oprindelse, uensartethed i farve.

I shungite, silica matrix er ofte fundet.Dette er tilladt, og er bevis for, at stenen er ikke trykket ned.Shungit, dette er ikke en dyr gave til enhver ferie.For mænd og kvinder.Fødselsdag gave.Dekoration i ethvert interiør.

Astrologi, esoterics og energi af perler med hjem levering.Hver sten er unik og enestående.En gave til Marts 8, februar 23 eller 14 februar, den dag, alle elskere.

Pyramiden fra shungit vil passe ind i ethvert energi, harmonisering af plads.

Dette produkt sælges i det område, og kan variere lidt i størrelsen, mønster af sten og udseende fra de billeder, der præsenteres.Naturen tåler ikke præcis gentager i, hvad der skaber.Behandling med denne forståelse, at vælge et produkt fra en naturlig sten.Naturlige huler er muligt og "beslaglagt" interne "gardiner", der, i den indvendige, give unikke til natursten.Anyway, garanterer vi vælger de bedste naturlige sten prøver at sende til dig.


Kaitov70
2021-01-22
5/5
I'm so glad I found it, and also in this performance, the miracle is just a store. I'm yours forever!)
Rhmartinez 73
2021-01-28
5/5
I 've been looking for this stone in this form for a long time. I'm happy with the purchase. What you need. Delivery fast.

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer