Sushi Skimmel Gadgets Grøntsager Kød Rullende Værktøj, Køkken Værktøjer Magic Roller Madlavning Værktøjer


Tags: kreditkort kniv, hæklenål japan, fugl skimmel, sushi kit, 11 kniv, sushi sæt, rulle sushi, kit de sushi, dolmer, formen pille.

kr23.08 kr29.57
  • På lager
  • z212  • Materiale: Andre
  • Model-Nummer: 16389
  • Certificering: CE / EU
  • Sushi Værktøjer Type: Andre
  • Funktion: Lager

Funktioner: 100% helt nye og høj kvalitet Farve: Hvid og Blå Materiale: Plastik Størrelse: Som Billeder

Instruktioner: Læg rullen på et fladt område, håndtaget opad.Lægge bladet på rullen band og trække sig lidt tilbage med fingrene.Skeen materiale inde i bladet, i det beløb, der er baseret på krævede tykkelse.Tryk håndtaget fremad og din fyldte bladet vil være klar til at blive kogt.

Bemærk: For meget eller for lidt af fyldet kan komplicere funktionalitet.Når du er færdig, skal du aftørre roller med sæbe og skyl med vand.Ingen opvaskemaskine.Du skal foretage sikker på, at det er tørre før opbevaring.

Pakken indeholdt: 1 x Spidskål Rullende Værktøj

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Zhou-vejle.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Zhou-vejle.dk!

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


Skriv en anmeldelse

Relaterede varer