RF433 MHz Trådløs Væggen Glas Panel Sender Skifte Fjernbetjeningen med WiFi Smart Control Sticky Skifte Modtager


Tags: smart switch aquara, hjem smart, skifte zigbee, remote rf433, skifte wifi, interruptor wifi smart liv, skjulte wifi, station yandex, siemens skifte, moeshouse skifte.

kr50.38 kr83.99
  • På lager
  • z180552  • Mærke: MoesHouse

RF433 MHz Trådløs Wall Panel Senderen Arbejder med WiFi Smart Control Sticky Skifte Modtagerens Kodning 1527

Ved MoesHouse

Produkt Features:

1.RF433 Frekvens for Parring: Denne form af wall panel-senderen er kompatibel med alle produkter i vores butik på MOES med RF433 MHz,hvilket giver en meget lettere måde at fjernstyre dem med one-key knap, hvor du vil med dobbeltklæbende tape.

2.Støtte en til at kontrollere mere eller mere kontrol én: En smart WiFi skifte kan blive kontrolleret af forskellige wall panel transmitter switches fra forskellige knapper, efter korrekt parret.Også,wall panel sender 1/2/3 Bande er i stand til at kontrollere 1/2/3 Bande skifte med en-til-en-parret til at styre uafhængigt af hinanden.

3.Kun kodning 1527 til rådighed: Denne form af wall panel senderen er kun kompatibel med senderen kodning type 1527,ingen andre til rådighed.Så hvis du ønsker at parre det til andre smarte produkter,skal du bekræfte den kodning model er 1527 til normal brug.

4.Dette skifte er ikke en WiFi version,så det ikke har nogen smarte funktioner som smart switches, og det kan anvendes til at styre enheder, efter at den er forbundet til WiFi smart switches.Bemærk kontrollér, at der er smarte enheder med RF433 MHz,også kodning 1527 i dit hus, før du placerer en ordre,ellers er du nødt til at købe både senderen skifte og smart switch sammen ved vi MOES.

5.Tre farver og 1/2/3 Bande valgfri: Sort,hvid og guld for dig at vælge imellem,og hver har 1/2/3 Bande valgfri.Udover,sender skifte bruges med batteri,ingen ledning, der kræves.(Batteriet er i pakken)

Bemærk:Hver RF433 smart produkt, vil have forskellige parring måder,og du kan finde den parring detaljer i deres brugervejledninger.MÅ IKKE KØBE DETTE SKIFTE TIL EN ENKELT BRUGER, MEDMINDRE DU HAR SMART SWITCHES AT PARRE SIG MED DET.

Parameter:

Package Oversigt:

2*dobbeltklæbende tape(3M)

1*wall panel-senderen

1*batteri


Schuetze22
2021-01-14
5/5
Tested but apparently not as described 100%

Skriv en anmeldelse

Relaterede varer